Kedah 1 Chatters Forumer Komuniti!
Sila Login ! Untuk Melihat Kesemua Isi Kandungan Forum!
Seperti Download, Mp3,Movie! TQ

Register Cuma 1 Minit Dan Anda Enjoy Forever!

Kedah 1 Chatters Forumer Komuniti! - Portal


Lebih Skandal Dari Biasa
 
PortalPortal  HomeHome  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  RegisterRegister  Log in  

Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Aksi Permain Bola Yg paling Aku suka ~
Thu Sep 02, 2010 1:45 am by ____am____

» Selamat Berpuasa Semua
Tue Aug 24, 2010 6:08 pm by ____am____

» Sultan Brunei Ceraikan Azrinaz
Thu Jun 17, 2010 5:11 pm by ____am____

» SATRIA CLUB !!
Wed Jun 09, 2010 4:57 am by ___ari3l___

» Crazy asian rider wow people on the street
Fri Mar 26, 2010 2:18 pm by ____am____

» Gambar Baikk..Punya
Fri Mar 26, 2010 2:16 pm by ____am____

» (GAMBAR)Ziana Zain Berturban La Pulak
Fri Mar 26, 2010 12:33 pm by ____am____

» Nabil Masih Tahu Batas-Batas Agama
Fri Mar 26, 2010 10:46 am by ____am____

» Ku ingin kembali
Thu Mar 25, 2010 3:27 pm by ____am____

» Why malay people afraid to speak in english??
Thu Mar 25, 2010 3:24 pm by ____am____

» nak wat gath x???
Thu Mar 25, 2010 3:29 am by ____am____

» Sah Benjy, Anak Azean Irdawaty Terlibat Sindiket Edar Dadah
Tue Mar 23, 2010 9:42 am by yanie.

Top posters
_____.Rexo._____ (612)
 
____am____ (562)
 
___ari3l___ (222)
 
yanie. (188)
 
lola87 (115)
 
__mimi__ucu__ (85)
 
fyda (68)
 
mister-kerang (58)
 
miss-lady (58)
 
miss erien a.k.a bunga (50)
 
Selamat Berpuasa Semua
Tue Aug 24, 2010 6:08 pm by ____am____
Kepada ahli2 kedah 1 selamat berpuasa semua. Moga ramadhan kali ini penuh bermakna... tongue

Comments: 0
Assalamualaikum
Mon Feb 01, 2010 10:14 pm by ____am____
Apa kabar semua.Sorry sebab lama tak online masuk forum dan room. saya agak busy sikit maklum la.final sem.nak kena wat project web application,mata kredit berat. faham2 la.. Surprised

masa depan tuh. anyway moga anda teruskan usha meriahkan forum kedah:1 !
Nanti ada masa saya akan singgah masuk.!

Kepada anis tolong jaga taw forum nih..have fun..ws... Twisted Evil Bye

Comments: 4
Pemohonan Menjadi DJ
Thu Dec 31, 2009 1:38 am by ____am____
Siapa diantara anda mempunyai bakat menjadi DJ, Dan mempunyai kemahiran dalam bidang Broadcast sila PM saya!!

Comments: 23
Terima Kasih Semua!
Mon Jan 18, 2010 2:23 am by ____am____
Terima Kasih Semua Kerana Menjadikan forum Kedah:1 Sebagai top 25 list forume!



Comments: 1
Perhatian! Domain Forum Kedah
Wed Jan 13, 2010 4:58 pm by ____am____
Perhatian! Anda sekarang bolehlah akses atau membuat promosi forum kedah dengan menggunakan Domain baru Forum Kedah Chatters. iaitu:

www.kedah.co.cc


FOR ALL!

P:S/Anda jugak masih boleh akses forum kedah dengan menggunakan domain lama.. Very Happy

Comments: 0
Download ToolBar Kedah:1
Fri Jan 08, 2010 1:52 pm by ____am____
Download TOOLBAR Kedah:1 membolehkan anda kelihatan lebih cool dalam forum

DOWNLOAD


Mempunyai fungsi radio.


Comments: 2
HARGAI POST MEMBER!
Tue Jan 05, 2010 12:10 am by ____am____
Jika anda rasa post yang dilakukan oleh member disini amat berfaedah , atau anda memuat turun Movie,Crack,Software,Yahoo Tool, yang diupload oleh member-member sini sila berikan ucapan terima kasih anda kepada mereka atas usha mereka!







[ Full reading ]
Comments: 0
tshirt kedah:1
Thu Dec 31, 2009 7:28 am by yanie.
tunjukkan bakat anda dgn mendesignkan tshirt utk kedah:1...

dah sudah design tu upload la sini kehh

Comments: 4
Selamat Tahun Baru 2010
Thu Dec 31, 2009 5:01 pm by ____am____
Assalamualaikum

Saya Admin dan Ex Admin, Staf Kedah:1 Forumer ingin mengucapkan Selamat Tahun Baru 2010 untuk anda semua.Semoga tahun ini lebih bermakna dari tahun yang lepas.


Ws,,

P:S/Tgh bersiap nak balik ALor Star, Maybe 4 hari tak online.
Di harap2 staf Kedah:1 dapat menjalankan tugas yang sebaik mungkin..



Comments: 1
Radio Forumer Chatters Kedah:1 Dilancarkan
Wed Dec 30, 2009 3:14 pm by ____am____
Helo.. semua

Kini anda semua boleh menikmati aura irama tak seindah bahasa mudah punjangga radio Forumer Chatters Kedah:1 disini.

Anda boleh drg lagu secara LIVE dari DJ kami. Bergembira lah anda bersama kami disini sambil POST dan Chatting di ruang Chat BOX sambil mendengar lagu -lagu yang indah.Kini tiada lagi gangguan bodoh mass iggy,pijak mic, bunyi beez,mic rosak seperti anda alami di …


[ Full reading ]
Comments: 2
Selamat Datang Ke Forum Komunity Kedah:1
Mon Dec 14, 2009 1:55 am by ____am____
Selamat datang ke forum komunity kedah:1

Forum ini masih dalam pembinaan dan sokongan anda amat diperlukan bagi memeriahkan lagi forum kita nih..Segala cadangan dan masalah boleh kumukakan diruang ..Pertanyaan..

Sekali lagi TQ for register... lol!

Comments: 1
Sila Upload
Mon Dec 14, 2009 2:40 pm by ____am____
Bagi menambah keunikkan forum kita, sila upload avatar kesukkan anda! OK affraid

Comments: 14
Statistics
We have 139 registered users
The newest registered user is ninie032003

Our users have posted a total of 2369 messages in 976 subjects
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

Most users ever online was 14 on Fri Jan 01, 2010 12:13 am