Kedah 1 Chatters Forumer Komuniti!
Sila Login ! Untuk Melihat Kesemua Isi Kandungan Forum!
Seperti Download, Mp3,Movie! TQ

Register Cuma 1 Minit Dan Anda Enjoy Forever!
Kedah 1 Chatters Forumer Komuniti!

Lebih Skandal Dari Biasa
 
PortalPortal  HomeHome  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  RegisterRegister  Log in  
Latest topics
» Aksi Permain Bola Yg paling Aku suka ~
Thu Sep 02, 2010 1:45 am by ____am____

» Selamat Berpuasa Semua
Tue Aug 24, 2010 6:08 pm by ____am____

» Sultan Brunei Ceraikan Azrinaz
Thu Jun 17, 2010 5:11 pm by ____am____

» SATRIA CLUB !!
Wed Jun 09, 2010 4:57 am by ___ari3l___

» Crazy asian rider wow people on the street
Fri Mar 26, 2010 2:18 pm by ____am____

» Gambar Baikk..Punya
Fri Mar 26, 2010 2:16 pm by ____am____

» (GAMBAR)Ziana Zain Berturban La Pulak
Fri Mar 26, 2010 12:33 pm by ____am____

» Nabil Masih Tahu Batas-Batas Agama
Fri Mar 26, 2010 10:46 am by ____am____

» Ku ingin kembali
Thu Mar 25, 2010 3:27 pm by ____am____

» Why malay people afraid to speak in english??
Thu Mar 25, 2010 3:24 pm by ____am____

» nak wat gath x???
Thu Mar 25, 2010 3:29 am by ____am____

» Sah Benjy, Anak Azean Irdawaty Terlibat Sindiket Edar Dadah
Tue Mar 23, 2010 9:42 am by yanie.

Social bookmarking
Social bookmarking digg  Social bookmarking delicious  Social bookmarking reddit  Social bookmarking stumbleupon  Social bookmarking slashdot  Social bookmarking yahoo  Social bookmarking google  Social bookmarking blogmarks  Social bookmarking live      

Bookmark and share the address of Forumer Kedah:1 on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of Kedah 1 Chatters Forumer Komuniti! on your social bookmarking website
Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
 Gallery
Top posters
_____.Rexo._____ (612)
 
____am____ (562)
 
___ari3l___ (222)
 
yanie. (188)
 
lola87 (115)
 
__mimi__ucu__ (85)
 
fyda (68)
 
mister-kerang (58)
 
miss-lady (58)
 
miss erien a.k.a bunga (50)
 
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Partner Kami

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

Most users ever online was 14 on Fri Jan 01, 2010 12:13 am
Statistics
We have 139 registered users
The newest registered user is ninie032003

Our users have posted a total of 2369 messages in 976 subjects
Facebook
Fan Club Kedah 1

Fan Club Kedah 1


Share | 
 

 hmm....isi hati aku

Go down 
AuthorMessage
mister-kerang
__DJ__
__DJ__
avatar

Posts : 58
__Points__ : 6643
Join date : 31/12/2009
Age : 29
Location : klang kl jb kedah perak

PostSubject: hmm....isi hati aku   Mon Jan 11, 2010 12:51 am

hmm.. kata orang kalau kita dalam percintaan, otomatik kita pandai berpuitis.. betul ke?

tapi mlm ni tak larat la nak berpuitis..

cuma nak luahkan perasaan je..

rindu sangat kat dia.. selalu tunggu msg dia.. tapi harini.. pas tgk komen2 dia td, xde rasa nak reply.. kenapa e? hmm.. kadang-kadang kita terpaksa menahan perasaan untuk buat orang lain bahagia.. xpela.. kalau dia bahagia, kita pun akan bahagia.. betul ke? atau sekadar ayat penyedap hati je? Sad study
Back to top Go down
____am____
|_Founder_|
|_Founder_|
avatar

Posts : 562
__Points__ : 8031
Join date : 13/12/2009
Age : 32
Location : Pulau Pinang AND Alor Star

PostSubject: Re: hmm....isi hati aku   Mon Jan 11, 2010 6:34 pm

bagitau say good bye ja..namo main perasaan org lain

Kedah:1 Forumer! Enjoy!
Hargai Post Member-Member Anda Disini! SILA BACA!
 


IF YOU LIKE MY POST PLEASE PRESS +

"Tilkal janatullati urits tumu ha bima kuntum ta'malun"


Itulah syurga yang diwariskan kepadamu kerana amal perbuatanmu
Back to top Go down
http://www.kedah.co.cc
sriteddy™
JuniorMember
JuniorMember
avatar

Posts : 5
__Points__ : 6480
Join date : 13/01/2010

PostSubject: Re: hmm....isi hati aku   Wed Jan 13, 2010 3:10 am

hmmm tumpang luahkan isi hati blh kan Question sbb tgk topik sama je senyum skema
hari ni bergaduh besar gak...bergaduh sbb perkara2 yg bodo Sad aku syg dia tp ada kala aku rasa rimas kerana di mana2 saje dia mengikuti aku Neutral dan seolah2 terus2 mencari silap aku... lambat laun sini nnt mst dia sampai juga Sad .. ada kala aku jemu utk berada di ruang maya ini Neutral
Back to top Go down
miss-lady
____QueenLady____
____QueenLady____
avatar

Posts : 58
__Points__ : 6620
Join date : 30/12/2009
Age : 30
Location : penang,bukit mertajam alma,tingkat impian indah1 no 30.. hahaha lengkap kan

PostSubject: Re: hmm....isi hati aku   Wed Jan 13, 2010 5:42 am

nak tompang gak la luahkan isi hati Crying or Very sad
baru je td on webcam ngan si penghulu Crying or Very sad
pastu tak berapa lama terus wc rosak Crying or Very sad huwaaaa Crying or Very sad
hebat la penghulu ni Crying or Very sad
tiap kali dia pm mesti ym dc Crying or Very sad pastu baru je on webcam Crying or Very sad yg tak pernah2 rosak Crying or Very sad
terus jd rosak webcam tu huwaaaaa Crying or Very sad
webcam RM70 mahal la tu bg aku mana nak caik uit nak beli baru huwaaa Crying or Very sadCrying or Very sadCrying or Very sadCrying or Very sad
erghhhh

lagi satu nak luah.. ade satu boy ni.. minat dan dah syg kat dia.. Crying or Very sad tp takut nak bgtau aku serius sebab takut jd mcm video kat bawah ni Crying or Very sad