Kedah 1 Chatters Forumer Komuniti!
Sila Login ! Untuk Melihat Kesemua Isi Kandungan Forum!
Seperti Download, Mp3,Movie! TQ

Register Cuma 1 Minit Dan Anda Enjoy Forever!
Kedah 1 Chatters Forumer Komuniti!

Lebih Skandal Dari Biasa
 
PortalPortal  HomeHome  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  RegisterRegister  Log in  
Latest topics
» Aksi Permain Bola Yg paling Aku suka ~
Thu Sep 02, 2010 1:45 am by ____am____

» Selamat Berpuasa Semua
Tue Aug 24, 2010 6:08 pm by ____am____

» Sultan Brunei Ceraikan Azrinaz
Thu Jun 17, 2010 5:11 pm by ____am____

» SATRIA CLUB !!
Wed Jun 09, 2010 4:57 am by ___ari3l___

» Crazy asian rider wow people on the street
Fri Mar 26, 2010 2:18 pm by ____am____

» Gambar Baikk..Punya
Fri Mar 26, 2010 2:16 pm by ____am____

» (GAMBAR)Ziana Zain Berturban La Pulak
Fri Mar 26, 2010 12:33 pm by ____am____

» Nabil Masih Tahu Batas-Batas Agama
Fri Mar 26, 2010 10:46 am by ____am____

» Ku ingin kembali
Thu Mar 25, 2010 3:27 pm by ____am____

» Why malay people afraid to speak in english??
Thu Mar 25, 2010 3:24 pm by ____am____

» nak wat gath x???
Thu Mar 25, 2010 3:29 am by ____am____

» Sah Benjy, Anak Azean Irdawaty Terlibat Sindiket Edar Dadah
Tue Mar 23, 2010 9:42 am by yanie.

Social bookmarking
Social bookmarking digg  Social bookmarking delicious  Social bookmarking reddit  Social bookmarking stumbleupon  Social bookmarking slashdot  Social bookmarking yahoo  Social bookmarking google  Social bookmarking blogmarks  Social bookmarking live      

Bookmark and share the address of Forumer Kedah:1 on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of Kedah 1 Chatters Forumer Komuniti! on your social bookmarking website
Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
 Gallery
Top posters
_____.Rexo._____ (612)
 
____am____ (562)
 
___ari3l___ (222)
 
yanie. (188)
 
lola87 (115)
 
__mimi__ucu__ (85)
 
fyda (68)
 
mister-kerang (58)
 
miss-lady (58)
 
miss erien a.k.a bunga (50)
 
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Partner Kami

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

Most users ever online was 14 on Fri Jan 01, 2010 12:13 am
Statistics
We have 139 registered users
The newest registered user is ninie032003

Our users have posted a total of 2369 messages in 976 subjects
Facebook
Fan Club Kedah 1

Fan Club Kedah 1


Share | 
 

 Abby Terkilan Anak-anak ‘Dieksploitasi’ Oleh Memey Dan Norman Hakim

Go down 
AuthorMessage
yanie.
____QueenLady____
____QueenLady____
avatar

Posts : 188
__Points__ : 7042
Join date : 14/12/2009
Age : 31
Location : blakang umah ang

PostSubject: Abby Terkilan Anak-anak ‘Dieksploitasi’ Oleh Memey Dan Norman Hakim   Thu Dec 31, 2009 6:20 am


aku cuba membayangkan betapa sentapnya hati Abby Abadi apabila melihat gambar mesra Memey, Norman Hakim dan 3 orang anaknya. Sapa tak panas tengok anak sendiri mesra dengan orang lain. Kalau Memey dah bergelar ibu tiri mungkin boleh diterima kemesraan yang ditunjuk, tapi masalahnya sampai sekarang tak nikah-nikah lagi. Kami rasa kami boleh faham perasaan membara Abby time gambar nie keluar ari tue.

Tapi nasib baik Abby masih rileks dan cool jer bila ditanya tentang perasaan dia lepas tengok gambar-gambar mesra Memey dengan anak-anak dia.

Quote :
Saya dah tengok gambar itu sebelum ini. Biarlah dia… suka nak orang bercerita tentang dia. Bagi saya, biasa-biasa sahaja. Alhamdulillah, mereka melayan tiga orang anak saya dengan baik. Cuma saya rasa agak ralat kerana gambar-gambar itu seperti sengaja dipublishkan untuk mendapat perhatian. Saya berasa kasihan apabila anak-anak yang menjadi ‘bahan’. Tiga orang anak saya itu tidak sepatutnya disuruh melakukan perkara-perkara yang tidak mendatangkan manfaat.
Kami rasa kenyataan Abby nie merujuk kepada gambar anak-anak dia mencium Memey kat atas tue kot. Memang kami rasa pun gambar nie sengaja disebarkan oleh pihak-pihak tertentu. Kononnya nak tunjukkan betapa bahagianya mereka sekeluarga selepas tiada lagi Abby. Kesian kat anak-anak yang jadi mangsa mereka-mereka yang tak prihatin. Mentang-mentang bebudak tue kecik lagi dan tak tau apa-apa.

Tapi yang paling best ialah kenyataan last Abby yang menyatakan dia dah menyampah ngan Norman Hakim.

Quote :
Ada beberapa insiden yang membuatkan saya menyampah nak tengok NH (Norman Hakim) kerana dia tak tahu malu dan tak menghormati langsung keluarga saya.

Kedah:1 Forumer! Enjoy!
Back to top Go down
fyda
Member
Member
avatar

Posts : 68
__Points__ : 6602
Join date : 30/12/2009
Age : 27
Location : lockstuck,kedah

PostSubject: Re: Abby Terkilan Anak-anak ‘Dieksploitasi’ Oleh Memey Dan Norman Hakim   Sun Jan 03, 2010 10:28 am

eeee... bencinya tgk memey..
dah dpt norman 2 sdah la..
anak2 abby pon dye nk sental..
mlampaunya pnpuan ni...
Back to top Go down
_____.Rexo._____
Administrator
Administrator
avatar

Posts : 612
__Points__ : 9271
Join date : 14/12/2009
Location : Kedah - KL

PostSubject: Re: Abby Terkilan Anak-anak ‘Dieksploitasi’ Oleh Memey Dan Norman Hakim   Sun Jan 03, 2010 10:32 am

eh!!marah sungguh dia!!
muakakak!!!

Kedah:1 Forumer! Enjoy!




IF YOU LIKE MY POST PLEASE PRESS +
Back to top Go down
Http://www.HiaqTuih.Com
__mimi__ucu__
Member
Member
avatar

Posts : 85
__Points__ : 6604
Join date : 31/12/2009
Age : 32
Location : jhr ker bangi ek...

PostSubject: Re: Abby Terkilan Anak-anak ‘Dieksploitasi’ Oleh Memey Dan Norman Hakim   Sun Jan 03, 2010 10:44 am

Mad name memey ni la nk dkt gan mimi..

satu negeri lak tu...memalu kan tul la memey ni...
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Abby Terkilan Anak-anak ‘Dieksploitasi’ Oleh Memey Dan Norman Hakim   

Back to top Go down
 
Abby Terkilan Anak-anak ‘Dieksploitasi’ Oleh Memey Dan Norman Hakim
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Kedah 1 Chatters Forumer Komuniti! :: Hiburan Board :: Sembang-Sembang Hiburan :: Local Hiburan-
Jump to: